Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanımı, KVKK ve öteki politikalarımızı kabul ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in bekâretçi filtre tankları, hem uzvi hem bile inorganik berkları yanık bir şekilde 5 mikrona derece kocaoğlanrarak suyun en mürtefi kalite standartlarında filtrasyonunu katkısızlar.

Tank, kullanma koşullarında test edilir. Bu testler, tankın tasarruf sırasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı kontrol kılmak sinein mimarilır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza onat olarak, çeşitli sınıflandırma organizasyonlarından zaruri onayları ve sertifikaları kırmızııyoruz.

Yerımızdan sağlanan kolaylıklar olarak rağmenıza gelmektedir. Stok tankları imalatı dair Zirve Proses araba üstelikını yüce bir kazanım olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel tasarım edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyeviın homojen karışımını sağlayan sirkülasyon sistemleri çağcıl bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına amelî, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, daşenleri çabucak ve hareketli bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve türap bünyedaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Ekseriya tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Kuvvetli karışım ve reaksiyon sinein mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, kaynarca hizmetlemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların kalitesini ve dayanıklılığını arama buyurmak derunin ultrasonik testler veya X-ışını testleri üzere yol yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği yeryüzü ve çevresi muayene edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve müsait şekilde sabitlendiğinden emniyetli olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi proseslerin gereksinimlerini alınlayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından bileğsorunikliğine denli bir dizi Hammadde Stok Tankı proses hizmetlemine beyit sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank yahut silo imalatları isabetli strüktürlabilmekte veya fabrikamızda da imal edilip namına kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank veya silo imalatı, kurulumu tankların içten veya auttan şık kaplanması nöbetleri firmamız tarafından mimarilmaktadır.  Tank ve silo imalatında yapılan kaynakların tamamı konusunda mütehassıs TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla dokumalmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı yürekin hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve ab basıncı fazlalıkrılarak, tankın sızdırmazlığı kontrolör edilir.

Gereç: Paslanmaz çelik tasarrufı ile korozyon direnci, HDPE yahut özge plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla müntesip detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği alan hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru bağlanaklarının gestaltlması ve öteki ilimlar dikkatle izleme edilir.

Pınar: Ambarlama stok tankının konstrüksiyonında kullanılan çelik plakalar, özel bulak makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Hazine ustalıklemi, tankın sızdırmazlık ve peklik gereksinimlerini önlemek üzere yapılan özel fon tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Dayanıklı koşullara ve zamana karşı mukavim stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim dürüstışınızın tam devam etmesini esenlar.

İhtiyacınıza makul şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, yalnızca ambarlama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyasal reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Endüstriyel filtre tanklarımızın en zorlu ihtiyaçları zıtlamasını esenlarken, kademeli filtrasyon katkısızlayarak ilahî bir sutaş kalitesi sunar. Sistemin tamamı, niteliksiz harekât ve tutarlı su kalitesini yağdırmak üzere tasarlanmış art yıkama sistemiyle entegredir.

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseri zirdaki adımları ciğererir:

Düzen Denetlemeü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği temel ve çevresi kontrolör Hammadde Stok Tankı edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve şık şekilde sabitlendiğinden sakıncasız olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Saksıiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri bütün ve eskiden doğrulama ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. BİZİ TAKİP EDİN!

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, çoklukla bayağıdaki adımları ciğererir:

Hammadde Tank İmalatı Hidrostatik Sınav: Tankın sızdırmazlığı muhtevain hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve su tabncı artırılarak, tankın sızdırmazlığı muayene edilir.

Report this wiki page